Kontakt Meretelil
Sideoversigt
Hypnoterapeut Meretelil
 

Hypnose

Hvad er hypnoterapi?

I hypnoterapi arbejdes der både med suggestioner og terapi under hypnose. Terapi-redskaberne er hentet fra f.eks. gestalt- eller indre barn terapien og omfatter bl.a. også reframing teknikker, regression og progression. Hypnoterapi har vist sig utrolig effektiv til ændring af gamle vaner, fastlåste holdninger samt behandling af uønskede følelser og adfærdsmønstre.

I de fleste tilfælde er to til tre behandlinger nok. Enkelte bliver problemfri allerede efter én behandling, andre kan have brug for flere behandlinger. Ofte vil man allerede mærke en stor forskel efter første behandling. Ændringen er varig og påvirker dit liv positivt, også på andre områder end du forventer. Du vil opdage, at det forandrer din måde at reagere og handle på, så du bliver den, du gerne vil være, og dermed skabe de positive forandringer, du ønsker.
Hvad er hypnose?

Hypnose er en forøgelse af den mentale forventning, samtidig med at der mellem klient og hypnotisør er en psykologisk kontakt, der sikrer fokuseret tænkning (selektiv) på et bestemt område.

Al hypnose er selvhypnose, hvilket betyder, at kun en person der selv ønsker det kan hypnotiseres. Hypnose kan sammenlignes med den tilstand, man er i, når man dagdrømmer eller falder i staver. Man er fuldstændig bevidst om alt, hvad der foregår, samtidig med at forestillingsevnen er på sit højeste. I den tilstand er det ubeviste sind meget modtagelig for positive forslag og ideer (suggestioner). De benyttes især til at ændre vaner og uhensigtsmæssige tankemønstre. Hvis der er en bagvedliggende følelsesmæssig årsag, skal du have hypnoterapi.
 
Du kan tage alle problemstillinger op i terapien.

 
København | Astrologihuset | Teglværksgade 37 4.Th | 2100 Kbh
Nykøbing Falster | Sundhedscenter Nykøbing Falster | Dronningensgade 25 | 4800 Nykøbing Falster